Even voorstellen

Mijn naam is Koos Mak, eigenaar van Matraico.

Training en Opleiding

Ik heb studies gevolgd in menswetenschappen, in trainingen/coaching en in (financieel) management. 
In ben gestart met een aantal opleidingen als financieel manager en controller en mag de titel QC voeren (Qualified Controller). Daarna heb ik de post HBO opleiding logistiek gedaan.

De laatste 15 jaar heb ik me vooral gespecialiseerd in menswetenschappen. Allereerst heb ik de Managementtraining Effectief Leidinggeven bij het IBW doorlopen.

Na deze training heb ik de driejarige Opleiding Toegepaste Integrale Psychologie aan de ITIP in Zutphen (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie) gevolgd. Daarna heb ik de cursus Training en Opleiding aan Hogeschool In Holland gedaan. 

Verder heb ik bij NTI-NLP het NLP-traject (Neuro Linguïstisch Programmeren) doorlopen, tot en met de trainersopleiding, waarna ik bij hen de 20-daagse opleiding Systemisch Werk gevolgd heb.

Verder ben ik bij Yarden opgeleid tot begeleider bij rouwverwerking en als trainer POD (Praten Over de Dood).
Bij het instituut Coaching in Organisaties heb ik de Leergang Coaching en de Masterclass Coaching gevolgd.

Werkervaring

De eerste twintig jaar van mijn loopbaan, ben ik voornamelijk als controller/manager werkzaam geweest in diverse sectoren:

> Non-profit: een woningcorporatie en een thuiszorginstelling
> Overheid: een groeikerngemeente
> Profit: accountancy, aannemerij, groothandel en een productiebedrijf

Daarna ben ik begin 2001 gestart met mijn eigen bedrijf Matraico.
Mijn opdrachten bestaan uit trainingen, coaching en consulting-opdrachten, vooral in de sectoren zorg en welzijn.

Ik train en coach medewerkers van diverse organisaties. Ik geef trainingen op het gebied van financieel management, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben freelance trainer geweest bij Blooming (een trainingsinstituut in Bergen). Tevens was ik via Yarden/Humanitas verbonden als trainer POD (Praten Over de Dood). Daarnaast verzorg ik veel trainingen in eigen beheer.

Momenteel ben ik als freelance trainer verbonden aan CP-FM in Den Haag, specialist en businesspartner in het formuleren en beantwoorden van informatie en controlling vraagstukken.

Mijn consulting activiteiten (interim-opdrachten) verricht ik onder andere in de sector zorg en welzijn op financieel economisch gebied. Daarbij ben ik ondersteunend aan het management. Mijn opdrachtgevers zijn diverse advies- en detacheringbureaus, maar vele opdrachten verricht ik ook rechtstreeks bij opdrachtgevers. In mijn opdrachten wil ik mijn financieel-economische ervaring en mijn mensgerichte instelling combineren. 

CV

Mijn volledige CV kunt u hier downloaden.
De bijlage bij mijn CV inzake financieel economische trajecten kunt u hier downloaden.
De bijlage bij mijn CV inzake trainingstrajecten kunt u hier downloaden.

Meer Weten?

Wilt u meer te weten komen over mij en mijn dienstverlening? Neem dan hier contact op.